⛔️ ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ⛔️

Πέθανε ο μεγάλος λαϊκός συνθέτης Τάκης Μουσαφίρης

Ο Τάκης Μουσαφίρης γεννήθηκε στα Γιάννενα και σε μικρή ηλικία βρέθηκε στην Αθήνα όπου και έκανε τις πρώτες του μουσικές δουλειές. Αρχικά εργάστηκε σε μπουάτ της Πλάκας όπου έπαιζε κιθάρα και ερμήνευε τραγούδια δικά του και άλλων συνθετών. Στο ξεκίνημα της δεκαετίας του `80 έγραψε τις πρώτες του μεγάλες επίτυχίες.
Τάκης Μουσαφίρης - Αυτό το τραγούδι
Δέκα διαμάντια του Τάκη Μουσαφίρη

 

Ενα μεγάλο αφιέρωμα στον Τάκη Μουσαφίρη ο συνθέτης, στιχουργός και μουσικός Τάκης Μουσαφίρης, που έχει δώσει μεγάλα τραγούδια σε εκλεκτούς καλλιτέχνες μας, μας καθηλώνει με τον λόγο του και τα τραγούδια του.
Μοναδικές ερμηνείες με τους :Πίτσα Παπαδοπούλου, Θέμη Αδαμαντίδη, Στέλιο Διονυσίου, Άγγελο Διονυσίου, Νίκο Μακρόπουλο, Χρήστο Δάντη, Κώστα Καραφώτη, Ζωή Παπαδοπούλου και Αγνή Καλουμένου.
Μαζί τους οι: Μαρίνα Ψάλτη, Τάσος Γιαννόπουλος, Νίκη Παλληκαράκη, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Χρήστος Σπανός, Μιχάλης Μαρκάτης, οι δημοσιογράφοι: Νικόλας Βαφειάδης, Αμέλια Αναστασάκη και Γιώργος Κοντογιάννης, η παρουσιάστρια Μαρία Φραγκάκη, ο επιχειρηματίας Σταύρος Γαλανάκης, ο ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας Στέλιος Ελληνιάδης, και οι συγγραφείς Μαρία Παναγοπούλου και Φιλομήλα Λαπατά.


Εμένα Δε Μ’ Αγάπησε Κανείς - Δημήτρης Μητροπάνος
52 Eirini Toumpaki Takhs Mousafirhs Zhsame akoma mia mera Sthn ugeia mas 25-4-09

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΝΥΧΤΑ ΣΤΑΣΟΥ, 6/4/2024